Zlínští kriminalisté vyšetřují násilnou smrt muže z obce Slopné, žádají o pomoc veřejnost

SLOPNÉ - Závažný trestný čin vyšetřují zlínští kriminalisté, za nejasných okolností zemřel v obci Slopné na Luhačovicku sedmasedmdesátiletý muž. Agentuře Mediafax to v úterý oznámila krajská policejní mluvčí Jana Bartíková.

Tragédie se stala v době mezi 22. až 23. zářím, a to od čtvrteční 12. hodiny do pátečních večerních hodin. Policisty na podivnou smrt upozornil v pondělí odpoledne Ústav soudního lékařství. Z pitevní zprávy totiž vyplynulo, že muž zemřel na vážné poranění hlavy, způsobené násilím.

Policisté nyní pátrají po pachateli trestného činu a zároveň žádají o spolupráci veřejnost. Neštěstí se stalo v centru obce Slopné, v rodinném domě číslo popisné 96. „Přivítáme jakékoliv poznatky k lidem, kteří se v uvedenou dobu v okolí tohoto domu pohybovali i k dopravním prostředkům jako je auto, kolo, dodávka, motorka a podobně, které tady stály nebo parkovaly. Vyšetřovatelé zároveň zjišťují, jestli se koncem minulého týdne v obcích Slopné, Loučka, Újezd nebo Sehradice objevili podomní prodejci. Ti mohli nabízet prakticky cokoliv – od nejrůznějšího zboží přes pojištění, úvěry, vyúčtování energií či výměnu energetické společnosti. Informace přivítáme na bezplatné lince tísňového volání 158,“ dodala Bartíková.