Uherskohradišťský klub Mír nabídne v říjnu reggae-ska-rock party s polskou skupinou Akurat

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Velkou reggae-ska-rock party nabídne v pátek 7. října uherskohradišťský klub Mír. Hvězdou večera bude skupina Akurat, která je jednou z nejpopulárnějších polských kapel pravidelně koncertujících v zahraničí, uvedl Jaromír Orel z Městských kin Uherské Hradiště.

Vedle Akuratu koncert obohatí také ska-punk spolek Los Perdidos z Holešova či originální reggae/ska kapela Rasta Führer z Jihlavy. Na afterparty se předvede DJ AfaRastaFa s vlastní kombinací reggae a hip-hopu.

„Akurat odehráli už přes 100 koncertů v klubech i na známých rockových festivalech ve Velké Británii, Dánsku, Norsku, Německu, Rakousku, Slovensku a v České republice. Skupina vznikla v roce 1994 v Bielsko-Białej. Hned její první album Pomarańcza se setkalo s okamžitým úspěchem díky hitům Hahahaczyk a Lubię mówić z Tobą,“ upozornil na hlavní hvězdu večera Orel.

„Navzdory ekonomickým krizím, měnícímu se klimatu a politickým válkám si skupina Akurat zachovala svůj optimistický náhled na život a i díky němu získává stále více příznivců, jen na Facebooku jich má přes 10 tisíc,“ dodal Orel.

Vstupenka na reggae-ska-rock party v Míru přijde v předprodeji na 120 korun, na místě stojí 150 korun. Předprodej probíhá mimo jiné v kině Hvězda či v informačních centrech v Uherském Brodě a Veselí nad Moravou´.

Akce v Míru začne v pátek 7. října od 20.30 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x