Uherskohradišťskou premiéru Aloise Nebela uvede v kině Hvězda jeho režisér, diváky čekají soutěže

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Středeční uherskohradišťskou premiéru nového českého filmu Alois Nebel uvede osobně jeden z tvůrců filmu, režisér Tomáš Luňák. Sdělil to Jaromír Orel z Městských kin Uherské Hradiště.

Alois Nebel, nový český film tvůrců Tomáše Luňáka, Jaroslava Rudiše a Jaromíra Švejdíka, dorazil první říjnový týden také na Slovácko. „Kino Hvězda se zúčastnilo celorepublikové soutěže kin o předpremiéru filmu, v tuhém boji nakonec obsadilo šesté místo s více než tisícovkou hlasů diváků. Předpremiéru nevyhrálo, ale ve středu 5. října ve 20:00 se mohou při premiéře ve Hvězdě diváci setkat s režisérem snímku Tomášem Luňákem, dvorním fotografem filmu Dušanem Tománkem a možná i s dalšími hosty z řad autorů,“ upozornil Orel.

Naplánováno je setkání jak před filmem, tak i po projekci. Uherskohradišťskou premiéru filmu doplní soutěže a speciální akce, které lze najít na webových stránkách městské příspěvkové organizace www. mkuh.cz.

Diváci najdou v kině Hvězda od 19:30 také malou výstavu fotografií Dušana Tománka z natáčení filmu, živé hudební osvěžení v podání Loňčáků z Modré a další doprovodný program. „Apelujeme na diváky, aby podpořili atmosféru večera „dress kódem“ v nádražáckém stylu. Vítáni jsou výpravčí, průvodčí, posunovači, štíplístci, toaletářky. Každá společná dvojice takto stylově oblečených diváků získává na místě jeden lístek zdarma,“ uvedl Orel.

Městská kina Uherské Hradiště u příležitosti slovácké premiéry filmu Alois Nebel vyhlašují několik soutěží, které budou na místě oceněny věcnými dary, které oceněným předá režisér filmu. Půjde o nejlepší a nejautentičtější nádražácký oděv, o nejdražší zakoupenou jízdenku Českých drah či o jízdenku Českých drah s největším počtem cestujících.

Další projekce snímku Alois Nebel nabídne uherskohradišťské kino Hvězda od 6. do 9. a od 19. do 23. října.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x