Zlínská zoo se v noci otevře návštěvníkům

ZLÍN - Zoo Zlín nabídne v pátek večer oblíbené lampionové prohlídky a speciálním překvapením bude i možnost prohlídky s průvodcem. Řekla to mluvčí zoo Romana Bujáčková.

Za doprovodu odborných pracovníků zoo se návštěvníci blíže seznámí s chovanými zvířaty, dozví se informace o jejich životě v zoo a o připravovaných novinkách. Jedinou podmínkou pro zajištění účasti na prohlídce s průvodcem je dostavit se včas na nádvoří zámku Lešná, odkud budou prohlídky začínat. První prohlídka s průvodcem odstartuje v 18.30 hodin, další pak budou v patnáctiminutových intervalech, a to až do 19.30 hodin.

Přístupné budou i interiéry zámku Lešná. Zámecké pokoje budou pro tuto příležitost speciálně vyzdobeny. Průvodci v dobových kostýmech navíc přiblíží život původních obyvatel zámku – hrabat rodu Seilernů. První zámecká prohlídka začne v 18.30 hodin, další budou následovat ve dvacetiminutových intervalech. Vstupné do zámku bude sjednoceno pro všechny kategorie návštěvníků, a to na 30 korun za osobu.

Na večerní prohlídky je možno zavítat od 18 hodin. Zájemci si budou moci také zakoupit celou lampionovou soupravu u obou vstupů do zoo. Hlavní vstup bude otevřen nepřetržitě. Pro večerní návštěvu lze využít i sezonní vstup, a to od 17 hodin. Vstupné na večerní prohlídky se nemění, zůstává stejné jako pro běžnou návštěvu zoo. Prohlídka s průvodcem je bezplatná.

I když budou cesty a chodníky osvětleny, doporučuje vedení zoo vzít si s sebou kapesní svítilnu. Brány zoo se uzavřou ve 21.30 hodin.

Poslední letošní večerní prohlídky zoo se uskuteční v pátek 14. října.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x