Charitativní módní přehlídka v Otrokovicích pomůže občanskému sdružení Naděje

OTROKOVICE  - V otrokovickém hotelu Atrium se v pátek uskuteční charitativní módní přehlídka, jejíž výtěžek získá občanské sdružení Naděje. Uvedla to mluvčí otrokovické radnice Lenka Krupková. Módní přehlídku pořádá designérka luxusních dámských kabelek a doplňků Lenka Holotíková a začne v 19 hodin.

Dění na přehlídkovém molu se ponese pod taktovkou moderátorky Martiny Bouškové. Za charitativní vstupné v minimální výši 199 korun bude pro návštěvníky akce připraven program. Nebudou chybět vystoupení klientů otrokovické i zlínské pobočky Naděje. Představí se zpěváci Veronika Nováková, Josef Bouda a tanečnice Oriana. Na přítomné čeká také charitativní tombola o hodnotné ceny.

„V životě se snažím vnímat potřeby a přání druhých a ráda přiložím ruku k dílu, když je potřeba. Proto jsem se rozhodla využít vlastních schopností a uspořádat dobročinnou akci, jejíž finanční výtěžek věnuji ihned po jejím ukončení prostřednictvím dárkového šeku otrokovické a zlínské pobočce občanského sdružení Naděje starající se o postižené děti, mládež i dospělé,“ konstatovala designérka.

Při samotné módní přehlídce budou kromě jiného modelky z řad autorčiných kamarádek v doprovodu mužů předvádět vytvořené dámské kabelky i opasky, které si budou moci návštěvníci bezprostředně po ukončení akce zakoupit. „Protože mám k Otrokovicím osobní vztah, v minulosti jsem zde delší čas žila a mám tady spoustu přátel a známých, okamžitě mne při úvahách o místě pořádání charitativní akce napadlo, že se prostě musí konat právě zde,“ dodala Holotíková.

Lenka Holotíková je designérka luxusních dámských kabelek a doplňků. Své modely vytváří vlastnoručně od návrhu až po konečné zpracování. Často spolupracuje s předními českými návrháři a s firmami vyrábějící kožené oděvy, kde modeluje kabelky a doplňky přímo k hotovému oděvu. Vyrábí originální modely pro klientelu na zakázku.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x