Kriminalisté z Valašského Meziříčí pátrají po pachateli loupeže v bance

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Kriminalisté od pátku vyšetřují loupežného přepadení banky ve Valašském Meziříčí, které policie zveřejnila až v pondělí. Mluvčí policie Lenka Javorková uvedla, že při incidentu nebyl nikdo zraněn.

Banku v centru města přepadl v pátek odpoledne maskovaný lupič. Odnesl si několik desítek tisíc korun. Při přepadení nebyl nikdo zraněn.

“Muž měl na hlavě tmavou kšiltovku, ze které mu trčely neupravené vlasy a na očích sluneční brýle. Přistoupil k jedné z přepážek, kde pracovnici banky předložil lístek, na kterém bylo napsáno něco v tom smyslu, aby mu vydala peníze, že se jedná o přepadení. Čtyřiapadesátiletá žena mu pod pohrůžkou užití násilí nakonec vydala několik desítek tisíc korun, které si muž dal do připravené příruční tašky a poté objekt opustil,“ popsala případ Lenka Javorková.

Lupič byl ve věku kolem 40 let, vysoký asi 170-175 cm. Oblečenou měl modrou bundu a v ruce nesl černou příruční tašku. Nebyl nijak viditelně ozbrojen. V případě dopadení mu hrozí až 10 let vězení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x