Zlínská Naděje pořádá benefiční večer na pomoc mentálně postiženým

ZLÍN - Zlínské občanské sdružení Naděje pořádá ve čtvrtek Benefiční společenský večer v Kongresovém sále hotelu Moskva ve Zlíně. Jak řekla ředitelka Naděje Kateřina Pivoňková, výtěžek z prodeje vstupenek a tomboly pomůže upravit prostory zařízení.

Za utržené peníze chce Naděje upravit šatny a kuchyň v dílnách pro lidi s mentálním postižením a také nakoupit rehabilitační pomůcky pro seniory upoutané na lůžko. Benefiční večer začne v 19 hodin.

V průběhu večera vystoupí děti z Bartošova souboru písní a tanců a uskuteční se módní přehlídka originálních kabelek, oděvů a šperků.

Benefiční společenský večer zlínské Naděje podpořila zlínská radnice.

Cílem občanského sdružení Naděje je provozování sítě služeb lidem na křesťanských principech. Ve svých zařízeních i mimo ně poskytuje Naděje pomoc duchovní, morální, sociální, zdravotní, lékařskou, hygienickou, stravovací, ubytovací, hmotnou, právní, poradenskou, osvětovou, vzdělávací, výchovnou a podobně. Své služby zaměřuje zejména na lidi osamělé, zdravotně postižené, na rodiny, děti i rodiče, sociálně vyloučené nebo jinak znevýhodněné obyvatele.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x