Na křižovatce u Bezměrova na Kroměřížsku se střetla dvě vozidla, jeden muž se těžce zranil

BEZMĚROV  - Dvě osobní auta se v pátek ráno srazila na nechvalně známé křižovatce u Bezměrova na Kroměřížsku. Šestašedesátiletý řidič jednoho z vozů se těžce zranil, informovala  kroměřížská policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Nehoda se stala krátce před sedmou hodinou. „Škoda Felicia jela směrem od Vyškova a nedala přednost Peugeotu 205. Po srážce skončilo jedno z vozidel ve svodidlech,“ popsala Kyšnerová s tím, že policisté nehodu nadále vyšetřují.

Ve škodě se těžce zranil řidič a lehce jeho spolujezdkyně. „Zdravotníci ošetřili celkem tři lidi. Dva z nich odvezli do nemocnice,“ sdělil mluvčí zlínských hasičů Ivo Mitáček.

Podle něj kolize zkomplikovala provoz na křižovatce. „Na místě unikly provozní kapaliny, které jednotky zasypaly sorbentem. Po dobu zásahu záchranných složek byla omezená průjezdnost,“ dodal Mitáček.

Křižovatka u Bezměrova je častým místem dopravních nehod. Po změně dopravního značení o přednosti v jízdě v souvislosti s nájezdem na dálnici D1 se jich stalo už několik. V červenci tam při střetu dodávky a osobního vozidla zahynuli tři lidé.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x