Hokejový klub PSG Zlín v pátek otevře fanouškům brány zimního stadionu

ZLÍN - Hokejový klub PSG Zlín pořádá v pátek od 17 hodin v prostorách Zimního stadionu Luďka Čajky Den otevřených dveří pro fanoušky, kteří budou mít během dvouhodinové akce možnost setkat se s extraligovými hráči, či získat jejich podpisy. Informoval o tom tiskový mluvčí Roman Ordelt.

„S hráči jsme se na akci připravovali a musím říci, že se na fanoušky těší. Určitě všem, kteří požádají o společnou fotografii nebo podpis, rádi vyhoví v průběhu celé akce,“ slíbil jednatel PSG Zlín Patrik Kamas.

Program Dne otevřených dveří začne v 17 hodin představením hráčů a moderovanými rozhovory s částí z nich v čele s kapitánem Petrem Čajánkem, jeho asistenty Petrem Leškou a Martinem Hamrlíkem i hlavním trenérem Rostislavem Vlachem.

Návštěvníci nebudou mít po celou dobu akce přístup na ledovou plochu. „Žádáme diváky, aby se shromaždovali na tribunách nad trestnou lavicí, kde se bude nacházet hlavní stan fanklubu. Hráči budou vyjíždět z kabiny čelem k fanouškům, rozhovory se budou orientovat také na zmíněnou stranu, tedy nad trestnou lavici,“ řekl ředitel zimního stadionu David Navrátil.

Po oficiálním zahájení čeká příznivce exhibiční souboj v nájezdech a přesnosti střelby, kterého se zúčastní bývalí i současní hráči celku PSG Zlín. Na straně legend se představí například Miroslav Okál, Rostislav Vlach a Josef Štraub. Nynější celek budou reprezentovat Čajánek, Leška, Hamrlík, Roman Vlach a Antonín Honejsek.

Po prestižním měření sil budou mít fanoušci možno zblízka vidět prostory zimního stadionu, včetně kabiny extraligového mužstva. Její prohlídka bude začínat na domácí střídačce. Desetičlenných skupinek návštěvníků se v rolích průvodců ujmou hráči Bedřich Kohler, Lukáš Galvas, Michal Důras, Radek Míka a Tomáš Sýkora.

„Současně s prohlídkou kabiny bude probíhat v tiskovém středisku autogramiáda vybraných hokejistů. Budou také zpřístupněny VIP prostory včetně několika sky boxů. Bude možno nahlédnout i do audio a video režie rozhlasu a režie kostky nad ledovou plochou,“ prozradil Ordelt.

Klub PSG Zlín chtěl pořádat Den otevřených dveří ještě před startem extraligové sezony, ovšem vzhledem k tragické nehodě hokejistů Jaroslavle, při níž zahynul také zlínský odchovanec Karel Rachůnek, plánovanou akci v září zrušil.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x