Trenér Slovácka Soukup věří, že zraněný Došek bude moci hrát už v příštím zápase

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Fotbalistům Slovácka scházel v nedělním ligovém duelu v Teplicích útočník Libor Došek, který má poraněný stehenní sval. Trenér Miroslav Soukup věří, že se klíčový hráč týmu dá během reprezentační přestávky do pořádku a nastoupí v ligovém utkání proti Liberci, informují oficiální stránky Slovácka.

Došek se zranil v posledním domácím utkání s pražskou Slavií, a proto musel vynechat zápas v Teplicích, což jej mrzelo dvojnásob. Právě ze severu Čech totiž v létě zamířil do Slovácka, kde se mu daří. S třemi brankami je nejlepším střelcem týmu.

„Libor měl v utkání se Slavií po jednom zákroku roztrženou nohu, která musela být sešitá. Přesto byl ochoten v Teplicích nastoupit, jenže mu vznikla prasklinka ve stehenním svalu a nechtěli jsme jít do rizika. To zranění cítil a měl by ho v podvědomí,“ poznamenal trenér Slovácka Miroslav Soukup.

Kouč týmu z Uherského Hradiště doufá v Doškovo brzké uzdravení. „V reprezentační přestávce má klidový režim. Těžko se dá odhadnout, jak dlouho nebude hrát, protože takové zranění je složité. Ale věřím, že se vrátí do sestavy co nejdříve. Liborovy centimetry a kvalita nám v Teplicích chyběly,“ přiznal Soukup.

Slovácko na severu Čech prohrálo po divokém závěru 1:2 a další ligový souboj jej čeká po pauze v sobotu 19. listopadu od 17 hodin na domácím stadionu proti Liberci.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x