Zlínská fakulta multimediálních komunikací se hodlá představit veřejnosti

ZLÍN  - Fakulta multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pořádá v pátek Den otevřených dveří. Jak  řekl Jan Malý z tiskového oddělení školy, v době od 10 do 16 hodin se zájemcům představí studijní programy Výtvarná umění a Teorie a praxe výtvarné tvorby.

Oba představované studijní programy zajišťuje celkem 11 ateliérů fakulty. Ty budou v 10, ve 12 a ve 14 hodin pořádat prezentace. Uchazeči budou mít možnost si také prohlédnout vybavení pracovišť, případně si domluvit termíny konzultací s jednotlivými pedagogy.

Prezentace budou v budovách, kde jednotlivé ateliéry sídlí. „V budově U4 ve Štefánikově ulici je ateliér Průmyslový design, ateliér Reklamní fotografie, ateliér Grafický design, ateliér Design oděvu, ateliér Design obuvi, ateliér Animovaná tvorba a ateliér Audiovizuální tvorba. V budově U16 na třídě Tomáše Bati, v bývalém objektu VŠUP, je ateliér Prostorová tvorba a ateliér Design skla. V budově UH1 na Studentském náměstí v Uherském Hradišti je pak ateliér Vizuální komunikace a ateliér 3D design,“ upřesnil Malý.

Další Den otevřených dveří se na Univerzitě Tomáše Bati uskuteční 20. ledna 2012, a to na všech fakultách s výjimkou uměleckých ateliérů Fakulty multimediálních komunikací.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x