Valašskomeziříčské Technické služby budou mít nového ředitele

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Technické služby ve Valašském Meziříčí budou mít nového ředitele, jmenován ale bude jen na první pololetí roku 2012. Sdělila to Vendula Králová z valašskomeziříčské radnice.

Současný ředitel Technických služeb města Valašské Meziříčí odchází k 31. prosinci 2011 do důchodu, novým ředitelem městské organizace se stane Petr Pleva. „Jde o jmenování na dobu určitou, a to pouze na první pololetí roku 2012,“ podotkl tajemník městského úřadu Josef Matocha.

Městští radní zároveň jmenovali expertní tým pro optimalizaci společností založených městem, který by během prvního čtvrtletí příštího roku měl předložit své návrhy jejich transformace. Zahrnovat by měly mimo jiné také nové možnosti v oblasti správy a údržby městské zeleně. „Zde by Technické služby města mohly využít pracovníků zapojených do veřejně prospěšných prací a veřejné služby a údržbu zeleně tím výrazně zlevnit,“ dodal Matocha.

Petr Pleva vystudoval ekonomickou fakultu Vysoké školy báňské. Pracoval jako koordinátor veřejně prospěšných prací městského úřadu Rožnov pod Radhoštěm a posléze jako tajemník městského úřadu v Zubří.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x