Hotel Alexandria vyhrál prestižní soutěž Můj projekt

Už 432 projektů v Olomouckém a Zlínském kraji podpořila Evropská unie prostřednictvím Regionálního operačního programu Střední Morava /ROP/. Celková částka se mezi lety 2007 - 2013 vyšplhá k sumě dosahující téměř 17 miliard korun.

ROP Střední Morava vyhlásila soutěž Můj projekt. Hlasovat mohl prostřednictvím internetu po zaregistrování kdokoliv a to mezi 21. říjnem a 27. listopadem. V přerovském hotelu Jana se ve středu 30. listopadu konalo vyhlášení vítězů.

Suverénně si mezi projekty počínal luhačovický hotel Alexandria. V soutěži jej upřednostnilo před ostatními celkem 3 548 hlasujících. Druhá pozice s 1 131 hlasy patří modernizaci Střední školy gastronomie a služeb v Přerově, třetí je pak Relax centrum Kolštejn, pro které hlasovalo 830 účastníků soutěže.

„Hlasovalo celkem 12 517 lidí, počet nás velmi příjemně překvapil,“ říká mluvčí Úřadu regionální rady ROP Střední Morava Renata Škrobálková.

Prvenství hotelu Alexandria potěšilo generálního ředitele akciové společnosti Lázně Luhačovice, a.s. Eduarda Bláhu: „Ocenění a jasné prvenství v prestižní soutěži je pro nás signálem, že jsme se vydali správným směrem a těší nás o to víc, že hlasovala veřejnost.“

„Současná podoba čtyřhvězdičkového hotelu Alexandria je vyvrcholením rekonstrukčních snah akciové společnosti Lázně Luhačovice. Klienti obdivují komfort ubytování, užívají si  kulinářské zážitky v hotelové i Francouzské restauraci a oslovuje je špičková relaxace.“ domnívá se Jiří Dědek z managementu společnosti Lázně Luhačovice, a.s.

Alexandria zvítězila v soutěži s jasným náskokem. „Letos jsme v nově zrekonstruovaném hotelu, který tvoří architektonicky nevšední sepětí dvou propojených budov v prvorepublikovém i antickém slohu, přivítali do konce října asi 4 700 hostů. Oslovili jsme je mailem a myslím, že výsledek hlasování je především jejich dílem. Vyjadřují tak určitě spokojenost s kvalitami služeb v hotelu Alexandria i v celé společnosti,“ dodává ředitelka hotelu Alexandria Miloslava Fialová.