Žena, která se v pátek zranila při dopravní nehodě na Vsetínsku, zemřela

VSETÍN - Dvě oběti si od pátku do neděle vybraly dopravní nehody na Vsetínsku. Jak  informovala v pondělí mluvčí policie Lenka Javorková, zemřela i žena, která v pátek utrpěla zranění při jedné z nich.

Obě smrtelné nehody se odehrály přímo v obcích na silnici I/35. Cesty řidičů směřovaly od Rožnova pod Radhoštěm na Valašské Meziříčí.

“První z nehod s tragickým koncem se stala v pátek o půl jedenácté večer v Zubří. Dvaatřicetiletou ženu srazil při přecházení vozovky v křižovatce řidič osobního vozidla Peugeot v provedení taxi. Chodkyně utrpěla těžké zranění, se kterým byla převezena do olomoucké nemocnice, kde v sobotu zraněním podlehla,“ uvedla k případu mluvčí.

O šest hodin později zemřel v sousední obci Zašová po střetu s autobusem jedenatřicetiletý místní, chodec. Řidič zájezdového autobusu z Hodslavic ho srazil taktéž při přecházení vozovky ve vzdálenosti asi třicet metrů za přechodem pro chodce.

Dechové zkoušky u obou řidičů byly negativní. Zda byli pod vlivem alkoholu chodci, ukážou až výsledky soudních pitev. Až další vyšetřování také prozradí, jakou mírou se účastníci kolizí na zavinění podíleli.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x