Policisté vyšetřovali na Vsetínsku dvě vážné nehody, řidiči srazili cyklistku a chodce

VSETÍN  - Policisté museli ve středu vyjíždět ke dvěma vážným nehodám aut s chodci, které se staly na Valašsku. Ve čtvrtek to uvedla policejní mluvčí Lenka Javorková.

S poraněním ruky skončila v nemocnici pětapadesátiletá žena z Valašského Meziříčí, která se pohybovala po parkovišti v ulici Křižná s kolem. Ženu přehlédl devatenáctiletý řidič, který couval na parkovací místo. Žena i s kolem upadla na zem.

Další vážná nehoda se stala na silnici I/69 v části Rokytnici ve Vsetíně. Šedesátiletého místního chodce pohybujícího se o berlích srazil při přecházení vozovky mimo přechod pro chodce dvaapadesátiletý řidič ze Vsetína ve Fiatu Ducato. Řidič s Fiatem směřoval do centra města. Když spatřil chodce, zareagoval prudkým stržením řízení vlevo. Střetu však nezabránil.

„Těžce zraněného muže odvezla z místa nehody rychlá záchranná služba. Dechová zkouška u řidiče byla negativní. V době dopravní nehody místem projížděl linkový autobus. Někteří cestující mohli dopravní nehodu vidět, proto žádáme případné svědky, aby nám zavolali na linku 158,“ doplnila Javorková.

Za posledních šest dnů evidují policisté na Vsetínsku čtyři vážné dopravní nehody s účastí chodců.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x