Stavbaři dostávají od zlínských tenistů velkou jedničku. Přístavbu areálu stihli v rekordním tempu

Za devět a půl milionu korun má Zlín na své sportovní mapě zase jeden příjemný bod navíc. Přístavbu ve zdejším tenisovém areálu Na Vršavě dokončili stavbaři v tempu kvapíku.

„Jde o sdružené prostředky ze státní dotace, města, zdejších Sportovních klubů a Tenisového klubu,“ vypočítává prezident TK Zlín Milan Kalus při prohlídce novostavby.

V dvoupatrové budově najdou zázemí aktivní hráči, bude tu posilovna i prostor pro rehabilitaci. Podstatně se také vylepší standard pro stravování, občerstvení, odpočinek rekreačních hráčů i sociální zázemí.

„Stejně tak nás ale těší také dvě nová hřiště. To první je určeno opravdu na hraní pro nejmenší děti, to druhé s umělým povrchem už má parametry pro florbal, malý fotbal, basketbal, ale určitě si to tu rozdají i tenisoví začátečníci,“ přehlíží novostavbu s oprávněnou pýchou Kalus. Ten navíc chválí stavbaře za rekordně krátkou dobu výstavby, začínali 10. září. Zvláště první kroky v náročném terénu byly velmi složité. Důležitá byla i podzimní stabilní přízeň počasí.

Budovu ještě zlínští tenisté dovybaví nábytkem a nezbytným zařízením, na jaře je také čekají terénní úpravy a výsadba zeleně. Každopádně komfort, který nabídnou jako doplněk pro velmi kvalitní zázemí dvorců a hal, znovu povýší zlínský tenisový areál mezi nejhezčí v republice.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x