Video: Slušovická Mikulášská rallye: příjemné loučení s úspěšnou sezónou

Znovu se to potvrdilo. Zlínsko zůstává dominantní baštou českého rallyesportu. Nejpopulárnější soutěží zůstává tradiční Czech Barum rally Zlín, z jejího renomé těží díky nadšeným organizátorům spousta dalších soutěží na řadě dalších míst.

Sympatické loučení s úspěšnou sezónou zajistil volný závod, slušovická Mikulášská rallye. Organizátoři možná počítali se sněhem a ledem, příroda si ale razí svá pravidla a tak se tentokrát na slušovickém okruhu i zajímavém úseku mezi Vlčkovu a Držkovou musely posádky spokojit maximálně s blátem a úplný závěr si pak zpestřit atraktivním defilé. Drift stage na slušovické dráze byla úplnou tečkou.

PdTech Mikuláš rally se stala kořistí Tomáše Kostky na Fabii 2000, předčil v mezinárodní konkurenci Poláka Grzyba a Slováka Béreše. Sezóna tak definitivně končí, ale skalní příznivci se nemusí bát velkého vánočního půstu. Rakouská Jänner Rally startuje u sousedů už 5. ledna, mimochodem jako součást Mezinárodního mistrovství České republiky. U nás si fandové na první „hod“ novoroční počkají až do třetího jarního dne, ve Valašském Meziříčí odstartuje 23. března Valašská rallye.

run_function(‚id‘,’28‘,’14949′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚246‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14949‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’28‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x