Opilý řidič se po nehodě ve Zlíně pokusil o sebevraždu skokem pod vůz hasičů

ZLÍN - Děsivou dohru měla kolize felicie a dodávky, která se odehrála v pondělí večer ve Zlíně. Opilý řidič osobního auta se po nehodě dvakrát pokusil o sebevraždu, nejprve skokem pod projíždějící auto a následně i pod přijíždějící hasičský vůz, řekl agentuře Mediafax mluvčí zlínských hasičů Ivo Mitáček.

Hasiči vyjížděli ke kolizi po sedmé hodině večer, ve Štefánikově ulici zjistili, že tam zezadu narazila osobní felicia do odstavené dodávky. Hasiči přijali hlášení o tom, že řidič může být zraněný – na místě nehody však dostaly události dramatický ráz a děsivou dohru.

„Při přijíždění k místu střetu skočil řidič felicie náhle pod zastavující výjezdový speciál hasičů. Mnohatunový vůz odhodil muže asi metr ze silnice,“ řekl Mitáček. Dodal, že hasiči z vozu okamžitě běželi zraněnému na pomoc. „Silně opilý muž krvácel z nosu, hasiči jej ihned předali posádce zdravotnické záchranné služby. Při nakládání do sanitky muž záchranářům řekl, že chtěl spáchat sebevraždu, a tím vyřešit své osobní problémy z předchozí nehody,“ řekl Mitáček.

Po zajištění místa nehody zůstali hasiči na místě kvůli vyšetřování havárie. Svědci podle Mitáčka vypověděli, že se řidič krátce po nehodě nejdříve neúspěšně pokusil skočit pod jiné projíždějící auto. O chvíli později se situace opakovala, tentokrát s přijíždějícím vozem hasičů.

Opilý a zraněný řidič osobního auta leží nyní v nemocnici. Okolnosti nehody i události po ní vyšetřuje policie.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x