Zlínská Naděje pořádá dobročinný bazar

ZLÍN - V pořadí druhý hravý a nedrahý dobročinný bazar pořádá do středy zlínské občanské sdružení Naděje. Sdělila to ředitelka pobočky Kateřina Pivoňková.

Bazar potrvá v úterý i ve středu do 19 hodin ve zlínském Masters of Rock Café na Čepkově. Lidé si budou moci zakoupit knihy, hodinky, starožitnosti, bižuterii, bytové doplňky a spoustu dalších věcí, které už někdo nepotřebuje a druhému dobře poslouží. Ve středu od 16 hodin zpestří bazar vystoupení herců Městského divadla Zlín ukázkou ze hry Když už člověk jednou je…

Výtěžek Dobročinného bazaru zdvojnásobí Nadace Divoké husy a bude věnován na zakoupení aktivních antidekubitních matrací pro klienty Domu pokojného stáří a hudebních nástrojů na muzikoterapii klientů Domu Naděje Zlín.

Cílem Naděje je vybudování a provozování sítě služeb lidem na křesťanských principech. Ve svých zařízeních i mimo ně poskytuje Naděje jako svou hlavní činnost pomoc duchovní, morální, sociální, zdravotní, lékařskou, hygienickou, stravovací, ubytovací, hmotnou, právní, poradenskou, osvětovou, vzdělávací, výchovnou a podobně. Své služby zaměřuje zejména na lidi osamělé, zdravotně postižené, na rodiny, děti i rodiče, sociálně vyloučené nebo jinak znevýhodněné nebo ohrožené s cílem podpořit jejich kompetence a zlepšit vztahy. Pracuje s dětmi, mládeží, dospělými, i seniory.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x