Smrt cukrovkáře ze Vsetína je zatím záhadou

Nejdříve rozsáhlé pátrání a pak velmi smutný pátrací“úspěch“. Jedenasedmdesátiletého muže našli dnes dopoledne bez známek života v bytě jeho známého ve Vsetíně. Některé okolnosti případu jsou zatím zahaleny tajemstvím a nejsou zrovna obvyklé.

„Muž byl ošetřen ve vsetínské nemocnici po hypoglykemickém záchvatu, z nemocnice odcházel včera hluboko v noci v 1.30. Když se nevrátil domů, spustili jsme rozsáhlou pátrací akci,“ popisuje další časovou posloupnost mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

Postupně policisté prohledali město, trasu mezi Vsetínem a jeho částí Semetínem, kde muž bydlel. „Ptali jsme se taxikářů, řidičů autobusů, prošli jsme restaurační zařízení, kontaktovali jsme rodinné příslušníky i známé,“ poodhaluje Javorková pátrací akci.

Výsledek rozsáhlého pátrání je ale tristní. Muže našli dnes před jedenáctou hodinou bez známek života v bytě známého. „Na místo dorazil kompletní kriminalistický tým, teď se zjišťují další okolnosti případu a bude se specifikovat, jak muž, který byl silný cukrovkář, zemřel,“ dodává mluvčí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x