Hokejisté PSG Zlín přivezli tři body ve dvě ráno. Za pár hodin už obdarovávali děti

Ve dvě ráno dorazili s cenným tříbodovým dárkem sobě i fanouškům z dalekého Litvínova, v devět už měli v šatně sraz a předvánočně potěšili děti z Dětského domova, Mateřské školy, Základní školy a Praktické školy ve Zlíně.

Pro děti připravili dresy, plakáty i puky a také permanentní vstupenky .“Jsme moc rádi, že můžeme udělat dětem radost, je to taková chvilka k zastavení a popřemýšlení, myslím, že setkání udělá našim dnešním návštěvníkům radost,“ řekl při předávání kapitán týmu Petr Čajánek.

Hokejisté PSG Zlín mají v dětech ctitele a velké příznivce. „Naši kluci chodí na hokej moc rádi, jsou věrnými fanoušky. Máme od klubu permanentní vstupenky, což nás těší. A za dárky moc děkujeme, ale i my jsme si něco připravili,“ odpověděla ředitelka instituce sídlící ve Zlíně Na Lazech Jana Gavendová.

Děti tak předaly hokejistům vlastními silami vymalovaný obraz a také láhev lazovice, tedy speciální pálenky, která by mohla potěšit až v dubnu při úspěšném zakončení sezóny.

„Jsme rádi, že můžeme přispět dětem k hezkým vánočním svátkům. Určitě nelitujeme času, který si navzájem věnujeme,“ zhodnotil akci trenér PSG Zlín Rostislav Vlach.

Pak už hokejisté zamířili na led, ani předvánoční čas, ani státní smutek totiž nepřerušují boje v extralize. Ve čtvrtek Zlíňané hostí liberecké Bílé tygry.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x