Policisté pátrají po ženě z Velehradu, žádají o pomoc i veřejnost

VELEHRAD  - Uherskohradišťští policisté marně pátrají po Magdě Piňosové z Velehradu, kterou její rodina postrádá od 8. prosince. Jak  informoval ve středu policejní mluvčí Aleš Mergental, policisté prosí o pomoc i širokou veřejnost.

Naposledy viděla rodina ženu ve čtvrtek 8. prosince ráno. Následujícího dne v pátek večer oznámili bezradní rodiče, že svou dceru, která bydlí s nimi v domě, neviděli, nemají o ní žádné zprávy a nemohou ji nikde najít.

„Policisté hned v noci prověřili blízké okolí a začali zjišťovat informace o ženině pohybu na vytypovaných místech. Noční pátrání v restauracích, na nádražích, v nemocnicích ani na místech, kam žena chodívala, nepřineslo žádné kladné poznatky. Policisté v následujících dnech vyjížděli prověřovat informace, které získali od blízkých a známých, stejně jako procházeli místa v krajině, kam žena ráda chodívala. Prozatím je Magda Piňosová stále pohřešovaná,“ podotkl Mergental.

Žena štíhlé postavy, vysoká 165 centimetrů, vlnitých blond vlasů po ramena měla při odchodu z domu na sobě zřejmě džíny a modrou bundu. Mobilní telefon zanechala v pokoji. Policisté žádají kohokoliv, kdo by měl nějaké poznatky o pohřešované ženě, ať své informace sdělí policistům na jakémkoliv policejním oddělení nebo na lince 158.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x