Během vánočních svátků museli vsetínští policisté vykázat z domu tři agresivní muže

VSETÍN  - Tři agresivní muže ze Vsetínska, kteří svým družkám a manželkám vyhrožovali zabitím, museli během vánočních svátků policisté na deset dní vykázat z domu. V úterý to oznámila policejní mluvčí Lenka Javorková.

U agresivních mužů zasahovali policisté ve Vsetíně, Valašském Meziříčí a Oznici.

Hned na Štědrý den ve večerních hodinách vykázali policisté z rodinného domku ve Vsetíně na deset dnů osmapadesátiletého muže. V silně podnapilém stavu napadl svoji o tři roky mladší družku. „Během vyšetřování vyšlo najevo, že muž svoji partnerku napadá již několik let. Jednou jí dokonce při fyzickém útoku zlomil žebra. V úterý mu policejní komisař sdělil obvinění z trestného činu týrání osoby žijící ve společném obydlí, za což mu hrozí až osmileté vězení,“ konstatovala Javorková.

První svátek vánoční vyjížděli policisté do jednoho bytu ve Valašském Meziříčí, kde pětadvacetiletý cizinec vyhrožoval zabitím své osmadvacetileté manželce. Ohrožoval jí s nožem v ruce a křičel, že ji zabije. „V pondělí jsme ho obvinili z trestného činu nebezpečné vyhrožování, ještě týž den se však poškozená dostavila na policii s tím, že nedává souhlas k trestnímu stíhání manžela,“ upřesnila Javorková.

Incident mezi partnery řešili policisté také v domácnosti v Oznici. Třiašedesátiletý muž tam napadl svoji sedmapadesátiletou manželku. I on teď nesmí deset dní domů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x