Hasiči museli ve Zlínském kraji vyjet k řadě nehod

ZLÍNSKÝ KRAJ  - Deštivé a mlhavé počasí způsobilo během úterka ve Zlínském kraji několik nehod. Ve středu o tom informoval mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček.

Bez zranění se například obešla srážka dvou osobních aut u Divnice na Slavičínsku. Dvě zranění si zase vyžádala kolize dvou vozů v Buchlovicích. Zraněné si do své péče převzal lékař zdravotnické záchranné služby. Jedenatřicetiletá žena utrpěla zhmožděniny hrudníku. „Převezli jsme ji na úrazovku do Uherského Hradiště. Třicetiletý muž vyvázl s povrchovým poraněním hlavy a otevřenou ránou bérce. I jeho jsme odvezli na úrazovku do Uherského Hradiště,“ doplnila Hana Polešáková z krajské záchranky.

Lehké zranění si vyžádala také další havárie, při které v Malé Bystřici na Valašsku naboural řidič do svodidel. „Zranění utrpěl spolujezdec,“ konstatoval Mitáček.

V úterních večerních hodinách havaroval také řidič u Nového Hrozenkova. „Auto skončilo na střeše v místním potoce. Z obavy o možné ohrožení vodního toku vyrazil na místo také speciální vyprošťovací automobil. Jeřáb pak vrak auta vytáhl na cestu,“ doplnil Mitáček.

--> --> --> --> -->