Hokejista Zlína Lučka bude do konce ledna hostovat v Karlových Varech

ZLÍN,  KARLOVY VARY  - Obránce Martin Lučka opouští kádr hokejistů Zlína a do konce ledna bude hostovat v posledním týmu extraligové tabulky HC Energie Karlovy Vary. Ve čtvrtek o tom informovaly webové stránky jihomoravského celku.

Šestadvacetiletý rodák z Uherského Hradiště by měl nastoupit v novém dresu již v pátek na ledě brněnské Komety. Lučka odehrál v této sezoně za Zlín 25 utkání, ve kterých zaznamenal jeden bod za asistenci, nicméně v posledních týdnech se nedostal do základní sestavy a plnil roli náhradníka.

„Karlovy Vary projevily o Martina Lučku zájem a po jednání jsme ho uvolnili na hostování do konce ledna. Zároveň mají Vary možnost využití opce do konce sezony. Během čtvrtečního dopoledne ještě dotáhneme administrativní záležitosti jeho hostování,“ uvedl jednatel PSG Zlín Patrik Kamas.

„Chtěli jsme posílit o obránce defenzivního typu, který má dostatečné zkušenosti s extraligou a zároveň bude finančně dostupný. Na konci ledna Martinovo angažmá vyhodnotíme a ukáže-li se jako přínosné, můžeme využít opce a prodloužit jeho hostování až do konce sezony,“ řekl generální manažer Energie Miroslav Vaněk.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x