Zlínský hokejista Vlach se po měsíční pauze vrací na extraligový led

ZLÍN (- Po měsíční pauze zaviněném zraněním prstu se do sestavy extraligových hokejistů PSG Zlín vrátí v pátečním utkání 36. extraligového kola útočník Roman Vlach. Agenturu Mediafax o tom informoval tiskový mluvčí klubu Roman Ordelt.

Vlach se zranil na tréninku při nácviku střelby na začátku prosince, do té doby odehrál za PSG 28 zápasům, v nichž zaznamenal šest bodů za tři góly a stejný počet asistencí. „Ve Varech budeme hrát na tři obrany a čtyři útoky,“ prozradil zlínský kouč a otec mladého forvarda Rostislav Vlach.

Počítat může i s bekem Martinem Hamrlíkem, který nedohrál poslední duel se Spartou. Naopak scházet stále budou Petrové Holík a Zámorský, kteří se v sobotu vrátí ze světového šampionátu hráčů do 20 let v Kanadě.

Hokejisté Zlína vyjeli na západ Čech s denním předstihem a v pátek nastoupí proti nejoblíbenějšímu soupeři, neboť posledních dvanáct zápasů v řadě nad Energií vyhráli. „Rozhodli jsme se cestovat dřív kvůli počasí. O lichotivé bilanci samozřejmě víme a budeme rádi, pokud ještě chvíli vydrží,“ přál si trenér Vlach.

V dresu Západočechů nastoupí proti svému nedávnému zaměstnavateli obránce Martin Lučka s útočníkem Tomášem Sýkorou.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x