Ne)smuteční oznámení

S bolestí v srdci sdělujeme všem, že nás po dlouhých čtrnácti letech věrné služby opustil náš drahý FORD Transit. Odešel po těžké poruše, kterou se již nepodařilo odstranit. Byl spolehlivým dopravním prostředkem pro všechny, kteří se vlastními silami nemohli dopravit tam, kam potřebovali. Byl velkým pomocníkem při akcích klubu dětí a mládeže. Najezdil půl milionu kilometrů a učinil 50 tisíc převozů.  Čest jeho památce. Za tichou vzpomínku děkují truchlící členové občanského sdružení „HANDICAP(?)“ Zlín.

„Současně ale s radostí oznamujeme, že do našich řad přibyla jeho rovnocenná náhrada, dodávka novější. Tento nový a moderní pomocník zajistí uživatelům služby větší pohodlí i bezpečnost během jízdy,“ dodává pracovnice sdružení Lenka Špendlíková. „Věříme, že toto vozidlo bude sloužit uživatelům dopravních služeb imobilním a dětem z klubu dětí a mládeže stejně spolehlivě a dlouho jako vůz starý. Čeká jej velmi náročná ale záslužná a užitečná práce“, doplňuje ředitel sdružení Aleš Chudárek. Dopravní službu využívá 35 imobilních klientů pravidelně a 45 nepravidelně. Cena vozidla byla 280 000 Kč.

Projekt dopravní služby imobilním je určen lidem s postižením a seniorům se sníženou schopností pohybu. Službu využívají lidé pravidelně jak formu dopravy do zaměstnání, do školy, chráněné dílny, denního stacionáře, ale i nepravidelně jako dopravu k lékaři či na úřady. Jde o terénní službu, která pomáhá lidem žít samostatný život a rodinám usnadňuje péči o jejich blízké. Více informací na www.handicap.cz.

Pracovníci nestátní neziskové organizace „HANDICAP(?)“ Zlín i samotní uživatelé dopravní služby děkují všem sponzorům a dárcům, kteří přispěli ke koupi nového vozu a dále zejména městům Zlín a Otrokovice za dlouhodobou podporu této služby.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x