Do Zlína dorazí proslulý záhadolog Erich von Däniken

ZLÍN  - Do Městského divadla ve Zlíně přijede ve čtvrtek slavný švýcarský spisovatel a záhadolog Erich von Däniken, který zde bude mít svou přednášku. Sdělila to mluvčí divadla Hana Šmardová.

Přednáška začne ve 20 hodin a vstupenky si lidé mohou pořídit buď v pokladně divadla nebo na webu divadla.

„Spolu s Dänikenem, který už řadu let šokuje celý svět senzacemi o mimozemšťanech, vystoupí také nejplodnější spisovatel a etnograf Miloslav Stingl, kterého s Dänikenem pojí zajímavé zážitky,“ doplnila Šmardová.

Däniken poprvé před čtyřiceti lety zformuloval hypotézu, že naši planetu v dávné minulosti navštívili mimozemšťané a zanechali zde řadu stop. Jeho první knížka Vzpomínky na budoucnost z roku 1968 se okamžitě stala světovým bestsellerem. Dodnes vydal tři desítky knih, které byly přeloženy do 32 jazyků a prodány v nákladu přes 60 milionů výtisků. Tím se stal dosud nejúspěšnějším autorem literatury faktu.

Podle jeho knih vznikly stejně populární filmy a televizní seriály. Däniken je spoluzakladatelem a významným členem společnosti A.A.S. R.A. (Archaeology, Astronautics SETI Research Association), která sdružuje mnoho vědců a dalších zájemců o výzkum mimozemských civilizací a dávné historie lidstva.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x