Podnikatelská škola bilancovala

Ve střední podnikatelské škole bilancovali uplynulé období, které bylo bohaté na různé události a akce pořádané školou. Tradičně proběhl sportovně turistický kurz pro 2. ročníky v rekreačním středisku Kamínka v krásném prostředí Chřibů, lyžařský kurz na Bílé i jazykově konverzační kurz pro žáky 3. ročníků ve vizovické Revice.

Úspěšné byly rovněž poznávací zájezdy do Londýna, Krakova, Prahy i vánoční Vídně, spolupráce s neziskovou organizací Adra. Studenti úspěšně absolvovali mezinárodní jazykové zkoušky ESOL, ve Zlínském kraji zvítězili v projektu „Ukliďme si svět“, Magda Kukučková získala krásné 3. místo v literární soutěži Filipa Venclíka, družstvo 3. B postoupilo do celostátního kola soutěže Eurorebus.

Ve škole probíhaly workshopy, tradičně probíhalo pasování žáků 1. ročníků.  Na začátku prosince navštívil školu Mikuláš a poté se studentská firma STAR AGE zúčastnila charitativní akce Vánoce se Skládankou pro děti z dětských domovů. Zkrátka a dobře – opět jeden úspěšný a plodný rok.

Chcete-li se dozvědět i o dalších aktivitách školy a možnostech studia na podnikatelské škole využijte pozvání na dny otevřených dveří, které se konají 12. 1. 2012 ve Zlíně a 13. 1. 2012 v Kroměříži vždy od 10:00 do 16:00 hodin.

Zájemce upozorňujeme, že Střední škola podnikatelská a Vyšší odborná škola ve Zlíně působí od září 2011 v nových prostorách na adrese nám. T. G. Masaryka 2433, nad Hotelem Garni.

run_function(‚id‘,’41‘,’14417′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚205‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14417‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x