Na Kroměřížsku se staly během jednoho dopoledne dvě nehody

Ke dvěma nehodám během dopoledne museli v pátek vyjíždět kroměřížští policisté. Oznámila Barbora Balášová z kroměřížské policie.

První nehoda se stala na křižovatce ulic Sokolovská a Velehradská v Kroměříži. Devětašedesátiletý řidič osobního vozidla Škoda Fabia, který chtěl jet směrem na Vážany, nedal při vyjíždění z vedlejší komunikace přednost cyklistovi, který jel po hlavní silnici směrem k centru. „Podle předběžných informací utrpěl dvaačtyřicetiletý cyklista lehké zranění, sanitka ho odvezla do kroměřížské nemocnice. Ani jeden z účastníků nehody před jízdou nepožil alkohol,“ doplnila Balášová.

Asi o dvě hodiny později vyjížděli dopravní policisté znovu. Tentokrát nezvládl jízdu šestadvacetiletý řidič posypového vozu. „Na silnici mezi Nětčicemi a Ratajemi dostal v zatáčce smyk a s vozidlem se převrátil. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Škoda na vozidle byla předběžně stanovena na 150 tisíc korun. I tento řidič byl střízlivý. V průběhu vyprošťování vozidla byla silnice uzavřena a policisté odkláněli dopravu,“ uzavřela Balášová.

--> --> --> --> -->