Nový sportovní areál v Otrokovicích zahajuje zkušební provoz

Zkušební provoz začíná v těchto dnech v nově vybudovaném Veřejném sportovně společenském areálu Otrokovice – Baťov. Informovala mluvčí otrokovické radnice Lenka Krupková.

Do konce dubna tak mohou sportovní oddíly vyzkoušet fotbalové hřiště s umělým povrchem. Veřejnosti zůstávají prozatím brány sportoviště uzavřené, a to především z bezpečnostních důvodů.

Správcovstvím Veřejného sportovně společenského areálu byla pověřena městská obchodní společnost Tehos. „Správce bude dohlížet nad provozem sportovního areálu a evidovat návštěvnost tak, aby v závěru března mohl provést vyhodnocení. Podle něj bude také upraven provozní a návštěvní řád, který je dočasně pro sportoviště přijat. Na konci dubna se uskuteční slavnostní otevření. Následně bude moci areál navštěvovat také veřejnost,“ upřesnil starosta města Otrokovice Jaroslav Budek (ČSSD).

V budově areálu pokračují činnosti spojené s nutnými instalacemi vnitřního vybavení, zkoušky všech hydromasážních systémů, sauny, whirlpoolu a dalšího wellness zařízení. Veřejnost se tak již brzy dočká nového místa pro relaxaci a odpočinek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x