Senior zemřel na Valašsku po havárii na čtyřkolce

Tragicky skončila páteční havárie dvaaosmdesátiletého muže, který jel na čtyřkolce na silnici I. třídy v obci Valašské Příkazy. Řekl mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček.

Muž jel na čtyřkolce za hustého sněžení, vyjel mimo silnici, projel křovím a havaroval, přičemž ho stroj zavalil.

Hasiči  a poté i záchranáři se snažili resuscitovat, muž se však z bezvědomí neprobral,“ upřesnil Mitáček.

Nehoda uzavřela hlavní tah na Slovensko, v místě se i kvůli nepříznivému počasí tvořily kolony. „Dopravu se už podařilo obnovit kyvadlově a silnice by měla být zcela průjezdná do 15 hodin,“ konstatovala policejní mluvčí Jana Bartíková.

Podle dopravních policistů je možné, že senior dostal smyk, vyjel mimo cestu a sjel do příkopu, kde se na něj stroj převrátil. „Policisté nyní zjišťují, jak přesně se nehoda stala a jaká je přesná příčina úmrtí starého pána, což nám prozradí až zdravotní pitva,“ doplnila Bartíková. Dodala, že jde o první smrtelnou nehodu v tomto roce na Vsetínsku.

run_function(‚id‘,’41‘,’14270′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚213‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14270‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x