Na Uherskohradišťsku shořel sypač, který se snažil ošetřit silnice

K rozsáhlému požáru posypového vozu museli v úterý ráno vyjíždět hasiči, nákladní vůz značky Tatra se speciální nadstavbou začal hořet mezi Korytnou a obcí Strání. Řekl mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček.

Řidič posypového a údržbového speciálu ošetřoval vozovku ve směru z obce Korytná na Strání. Když se blížil k hlavnímu silničnímu tahu I/54, zaregistroval ve vozidle elektrický zkrat a z palubní desky se začalo kouřit.

Během krátké chvíle vypukl požár, řidič se zachránil vyskočením z kabiny. Uvnitř zůstal malý hasicí přístroj, ke kterému se už nemohl dostat a proti plamenům zasáhnout,“ poznamenal Mitáček.

Plameny zasáhly a zničily především kabinu vozu. Škoda byla odhadnuta na 750 tisíc korun. Oheň vypukl zřejmě kvůli technické závadě.

run_function(‚id‘,’41‘,’14323′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚218‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14323‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x