Prezídium hokejového klubu PSG Zlín vyjádřilo podporu trenérům a jedná o posilách

Trenérská dvojice zlínských hokejistů Rostislav Vlach - Josef Turek má i přes sérii proher podporu prezídia klubu a vedení jedná o posilách, které by trápícímu se celku pomohly. Na středečním mimořádném brífinku to řekl Miroslav Adámek, prezident PSG Zlín.

Zlín z posledních devíti utkání pouze jednou vyhrál a jeho současná neúspěšná série čítá pět nezdarů v řadě. Naposledy prohrál tým PSG v neděli v Kladně. Vedení klubu vadí především špatná hra a výsledky na vlastním ledě. „Tým nepředvádí doma atraktivní hokej pro diváky. Ztrácíme body, což nás mrzí kvůli fanouškům i mužstvu. Celou situací jsme se od neděle zabývali a zvažovali celou řadu variant,“ poznamenal Adámek.

Jednoznačně jsme se shodli, že deset kol před závěrem základní části má trenérská dvojice Vlach – Turek naši jednoznačnou podporu. Důvěru máme i v tým a jeho klíčové osobnosti. Věříme v jednotu mužstva a doufáme, že současnou situaci jsme společnými silami schopní zvládnout a otočit. Vidíte, že tým bojuje,“ pravil prezident klubu.

K probuzení tápajícího kádru by mohly pomoci i plánované transfery. „Přiznáváme, že pokračujeme v hledání racionálních možností k posílení mužstva, ale trh je slabší,“ posteskl si Adámek. „Ve hře jsou nyní konkrétní jména, ale nebudeme teď o nich hovořit,“ podotkl generální manažer klubu Karel Adamík.

Tým PSG Zlín po nedělní ztrátě bodů vypadl z elitní šestky. Další utkání hraje ve čtvrtek doma proti poslednímu mistrovi z Třince. „Naposledy v Kladně jsme předvedli velmi dobrý výkon a věřím, že se to přenese i na domácí zápas s Třincem. Jsme v krizi, ale hodnocení, jestli je sezona úspěšná nebo ne, se dělá až po play-off. Doufám, že se do té doby dáme do pořádku,“ řekl zlínský kapitán Petr Čajánek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x