Lázeňský ples v Luhačovicích. Nabité sály Společenského domu, hity Michala Davida i neskutečné lahůdky

Třiceticentimetrové čokoládové sochy, ručně vyráběné bonbóny, čerstvá vepřová panenka v domácí slanině, kančí kýta na černém pivě, anebo italská lehká kuchyně, plněné koláčky tortellini či lanýže. Pokud se vám sbíhají sliny a pochodují chuťové pohárky, je pro letošek pozdě.

Lázeňský ples v neděli nad ránem v luhačovickém Společenském domě skončil. „Obdivuji sehraný kolektiv mistra kuchaře Leoše Růžičky, skvěle svou práci zvládli, věřte nebo ne, na plese jsme spotřebovali kolem tuny potravin,“ nabízí zajímavý pohled na vrchol letošní společenské sezóny ve Zlínském kraji provozní manažer Lázní Luhačovice a.s. Miroslav Procházka.

Stejně bohatá byla i hudební nabídka. Čtyři orchestry, cimbálová muzika, k tomu vystoupení Michala Davida a Petry Janů. „Nestárnoucí hity chytly hosty za srdce, třeba Michal David musel hodně přidávat, z původně pětačtyřicetiminutového vystoupení byla celá hodina,“ přibližuje atmosféru kulturní manažerka Lázní Luhačovice Milena Hrbáčová. „Byla jsem v Luhačovicích po delší době, úžasná atmosféra, bezvadní lidé, moc se mi tu líbilo,“ měla radost Petra Janů, kterou stejně jako Michala Davida vyprovázel dlouho neutuchající aplaus.

Moderátorkou plesu byla Iva Kubelková. „Docela mne to tu chytlo za srdce, představte si, že jsem v Luhačovicích vůbec poprvé, musím to v blízké budoucnosti opakovanou návštěvou napravit, je to tu skvělé,“ vyprávěla moderátorka, která do největších moravských lázní vzala i manžela s dětmi.

Na plese napočítali 760 hostů, víc jich prostě prostory Společenského domu nepojmou. Zájem byl přitom o mnoho větší. „Jde nám ale také o to, aby se naši hosté dobře cítili, měli dostatek místa k tomu, aby si popovídali a zatančili, myslím, že se 16. Lázeňský ples po všech  stránkách vydařil,“ hodnotil akci jeden z hlavních organizátorů, obchodní ředitel Lázní Luhačovice a.s. Jiří Dědek.

run_function(‚id‘,’41‘,’14467′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚226‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14467‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>