V Leskovci na Valašsku se srazilo osobní auto s nákladním, dva lidé se zranili

Dopravní nehoda osobního a nákladního auta se stala ve středu ráno na silnici I/57 v obci Leskovec. Jak informovala policejní mluvčí Lenka Javorková, srážka si vyžádala dvě lehčí zranění.

Příčinou nehody byl podle Javorkové zřejmě mikrospánek pětačtyřicetileté řidičky ze Zlína, která jela v autě značky VW Bora ve směru na Vsetín. Nenadále přejela do protisměru a srazila se s nákladním vozem.

Dvaatřicetiletý řidič nákladního vozidla značky DAF se snažil strhnout řízení vpravo, aby zabránil čelnímu střetu. Po nárazu se s autem se převrátil na pravý bok.

Při dopravní nehodě byli oba řidiči zraněni lehce, jejich dechové zkoušky byly negativní. Na vozidlech vznikla škoda předběžně za 100 tisíc korun. Na mlékárenských produktech převážených v nákladním vozidle pak byla vyčíslena na 20 tisíc korun,“ podotkla Javorková.

Místo dopravní nehody bylo asi půl hodiny neprůjezdné pro nákladní vozidla a autobusy, poté řídili policisté dopravu kyvadlově.

run_function(‚id‘,’41‘,’14867′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚239‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14867‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x