Ujetý festival opět ve Zlíně

V úterý 3. dubna do Zlína zamíří již 3. ročník studentského hudebního festivalu BusFest. Jedná se o netradiční akci, kdy kapely budou hrát v trolejbusech a ve večerních hodinách bude následovat afterparty v oblíbeném klubu Golem. Mezi kapelami, co se zde objeví, nechybí slovenské hvězdy Smola a hrušky a šumperští Genius Mess Poets.

Přípravy na letošní hudební festival „na kolech“ jsou v plném proudu. Je spuštěn oficiální web i stránka na facebooku. Manažer projektu Jakub Jan Kučera zatím slíbil účast oblíbené slovenské kapely Smola a Hrušky a také Genius mess poets a během února hodlá postupně zveřejňovat další lákavá jména. Festival by měl obsahovat hudbu téměř všech žánrů. Zatímco Slováci rozproudí Golem, GMP se postarají o hudební rozjezd v trolejbuse.

Festival vznikl v roce 2009 pod taktovkou Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci předmětu komunikační agentura. Tehdejší projektová manažerka Vendula Velísková se inspirovala v Německu, kde podobný festival viděla.

www.busfest.cz

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x