Video: Šéf Fotbalové asociace České republiky Miroslav Pelta na Zlínsku. Jak dál s členskými příspěvky? A jak dál v odměňování rozhodčích?

Nový první muž českého fotbalu, předseda Fotbalové asociace České republiky, Miroslav Pelta, začíná plnit, co slíbil po svém zvolení. Chce vnímat problémy hnutí v krajích. Jako vůbec první si vybral ten Zlínský.

Na pracovním aktivu s funkcionáři klubů hrajících krajské soutěže v Otrokovicích se jednalo o dvou hlavních tématech. Fotbalisté by měli velmi brzy začít vybírat členské příspěvky, mimo jiné proto, aby bylo jasné, kolik členů vlastně FAČR má. Podle současného návrhu by se mělo k registraci vybírat 50 korun, později zřejmě 100 korun ročně. Věc je ale předmětem široké diskuse. Jde především o hráče, ale i o rozhodčí a funkcionáře.

Jednání otevřelo také otázku zvýšení odměn rozhodčím. Kdo hnutí sleduje, ví dobře, že vykonávat ve svém volném čase funkci arbitra s píšťalkou není rozhodně žádný med.

run_function(‚id‘,’28‘,’14383′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚332‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14383‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’28‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x