Video: Miroslav Zikmund slaví narozeniny. Právě dnes je mu 93

Tenhle muž snad dokázal zastavit čas. Je to náš cestovatelský guru. Popírá přírodní zákony. Ještě mnoho podobných charakteristik by se dalo odposlechnout z úst lidí, kteří měli možnost se s Miroslavem Zikmundem setkat a vnímat jeho obrovský lidský rozměr. Na tom zastavení času něco bude.

Vypadat totiž ve třiadevadesáti právě jako Miroslav Zikmund je přinejmenším obdivuhodné. Oním guru ho zve náš současný nejznámější cestovatel Rudolf Švaříček. Nedávno mu byl Zikmund přát ve zlínském divadle  k padesátinám. Zcela  exkluzivně jen zpravodajskému portálu Zlin.cz se svěřil s tím, že mu dlouhověkost, i když ne v takové přehojné míře a zdravotní pohodě, věštil právě kdysi u příležitosti jeho vlastních  kulatých padesátin na Cejlonu tamní nejpřednější astrolog.

run_function(‚id‘,’28‘,’14256′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚334‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14256‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’28‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x