V centru Zlína hořelo asijské bistro, policie evakuovala devět lidí

Hasiči zasahovali v úterý odpoledne u požáru kuchyně v asijském bistru v centru Zlína. Jak sdělil mluvčí zlínských hasičů Ivo Mitáček, z restaurace se včas dostali tři zaměstnanci a policie z ostatních pater budovy evakuovala dalších devět lidí.

Hasiči dostali oznámení o požáru v Kvítkové ulici po půl druhé. „Upozornili nás na něj svědci, kteří si všimli kouře vycházejícího ze střechy čtyřpatrového objektu,“ uvedl Mitáček.

Podle něj se snažili zaměstnanci proti požáru zasáhnout pomocí hasicích přístrojů, ale kouř je vyhnal ven. „Hasiči v dýchacích přístrojích vnikli do kuchyně, kde zjistili požár fritézy a odsávání. Lokalizovali jej a rychle uhasili. Nikdo se nezranil,“ dodal mluvčí.

Výši škody určí vyšetřovatel.

run_function(‚id‘,’41‘,’14095′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚252‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14095‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x