Video: Policistům se podařilo ve Starém Městě zachránit sebevraha

Policistům, strážníkům i hasičům se podařilo v noci na středu zachránit třiadvacetiletého muže, který chtěl ukončit svůj život skokem z mostu ve Starém Městě na Uherskohradišťsku. Sdělil policejní mluvčí Aleš Mergental.

Sebevrah před svým plánovaným činem zavolal na linku 158 s tím, že chce skočit z mostu nad ulicí Tovární. Zatímco policisté s mužem mluvili, k mostu dorazili strážníci. Na místo vyjel i policejní vyjednávač a jednotky hasičů a záchranné služby. Muž byl silně opilý.

Těsně po půlnoci se vyjednávači podařilo muže odradit od skoku. Když ale přelézal namrzlé zábradlí, uklouznul. Vyjednávač jej v posledním okamžiku zachytil. Na pomoc přiskočila lékařka a další policisté, hasiči a členové záchranné služby. Hasiči ihned přistavili vozidlo s výsuvným žebříkem a dopravili muže na zem,“ doplnil Mergental. Sanitka ho pak odvezla do nemocnice.

Hradišťští policisté muže ze Starého Města nezachraňovali poprvé. V listopadu loňského roku jej strhli na zem těsně předtím, než vyskočil z okna. Vloni v srpnu policisté odvrátili jeho pokus bodnout se nožem. A přesně před rokem jej náhodný řidič zachránil, když chtěl skočit ze stejného mostu jako tentokrát.

run_function(‚id‘,’28‘,’14865′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚336‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14865‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’28‘;‘,’a:0:{}‘); ?>
×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x