Hasiči ve Zlínském kraji zasahovali u série dopravních nehod

Hned k několika dopravním nehodám museli ve středu vyjíždět hasiči ze Zlínského kraje. Uvedl mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček.

Komplikace v dopravě způsobilo husté sněžení. Většinou se kolize obešly bez asistence záchranky.

Před osmou ranní například havarovala řidička mezi obcí Březnice a Zlín. Nezvládla jízdu na zasněžené silnici a převrátila se na bok. Zranění neutrpěla, ale doprava na důležité silnici byla řízena kyvadlově hlídkou policie. Zhruba ve stejnou dobu zasahovali hasiči i na trase mezi Brumovem a Valašskými Klobouky, kde havarovalo auto a zablokovalo důležitou komunikaci. Hasiči pomohli s vyproštěním vozidla pomocí navijáku a uvolnili dopravu.

Krátce po osmé ranní se stala vážnější havárie auta v Pačlavicích, v autě cestovali dva dospělí a dvě děti ve věku jeden a dva roky. Po kolizi skončilo auto v příkopu převrácené na bok. „Řidiči se podařilo vozidlo převrátit zpět na kola a přivolat pomoc. Lehce zraněné pacienty ošetřili přivolaní záchranáři. Ti také převezli do nemocnice k preventivnímu vyšetření maminku a obě děti,“ doplnil Mitáček.

Před půl desátou se pak stala dopravní nehoda mezi Kvítkovicemi a Malenovicemi. Čelně se tu střetla dvě vozidla. Nehoda si vyžádala jedno zranění.

run_function(‚id‘,’41‘,’14386′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚254‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14386‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x