Alkohol přinesl smrt. Řidič Fiatu nepřežil srážku s Mercedesem

Smrt jedenatřicetiletého muže si mezi Hulínem a Kroměříží vyžádála půlnoční srážka vozidel Mercedes Benz a Fiat Punto. Silnější vozidlo řízené 44 letým mužem narazilo zezadu do Fiatu a doslova jej vymrštilo do pole.

„Řidič Mercedesu byl pod vlivem alkoholu, policisté mu při dechové zkoušce naměřili 2,11 promile alkoholu, silnice byla do půl páté zcela uzavřena, doprava byla odkláněna,“ vysvětlila některé okolnosti tragické nehody mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová. Na místě zemřel řidič Fiatu, který nebyl připoután bezpečnostním pásem.

„Hasiči byli na místě několik minut po nahlášení nehody se speciálním vyprošťovacím zařízením. Vůz nadzvedli, ale muži, kterého auto zavalilo, už nebylo pomoci, zemřel,“ konstatoval mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček.

Během měsíce jde na Kroměřížsku už o třetí dopravní nehodu se smrtelnými následky,“dodala Kyšnerová.

run_function(‚id‘,’41‘,’14729′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚267‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14729‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x