Mezi Otrokovicemi a Tlumačovem havaroval kamion s tahačem

OTROKOVICE - Na silnici mezi Otrokovicemi a Tlumačovem havarovalo v úterý ve večerních hodinách polské nákladní auto s tahačem značky Volvo. Jak sdělil ve středu mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček, dopoledne přijede technika auto zvednout.

Na místě zasahovaly dvě jednotky profesionálních hasičů a kvůli masivnímu úniku nafty dorazil i speciální protichemický vůz. „Řidič nezvládl zatáčku a havaroval s celou nákladní soupravou na bok. Při havárii se řidič lehce zranil a po ošetření skončil v nemocnici na pozorování. Z poškozených nádrží tahače uniklo velké množství motorové nafty, a to odhadem asi 600 litrů,“ podotkl Mitáček.

Následky havárie hasiči likvidovali až do půlnoci. V místě havárie byla doprava částečně omezena a regulována hlídkou policie. Další omezení lze očekávat ve středu dopoledne, kdy je naplánováno zvedání soupravy s nákladem OSB desek.

Fotogalerie

run_function(‚id‘,’41‘,’14557′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚270‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14557‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Mapa

run_code($GLOBALS[‚interpret‘]->run_content_block(‚id‘,’170′,’14558′,’a:0:{}‘),0); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x