Muž na Uherskohradišťsku vyhrožoval manželce, že ji zařízne jako slepici

UHERSKÝ BROD - Šestatřicetiletá žena se obrátila na policii v Uherském Brodě na Uherskohradišťsku s tím, že ji dlouhodobě bije manžel. Situace vygradovala natolik, že jí vyhrožoval, že ji zařízne jako slepici, sdělila ve čtvrtek Milena Šabatová z uherskohradišťské policie.

Oběť snášela ponižování a bití za přítomnosti nezletilých dětí delší dobu. „Vše mělo začít již po svatbě, kdy její muž začal více pít alkohol. V takovém stavu byl na ni agresivní a občas jí nafackoval,“ uvedla Šabatová.

Víra, že se vše zlepší, však byla marná a situace se postupně zhoršovala i po narození dětí. „Vše vyvrcholilo tento týden, kdy manžel ženě vyhrožoval, že ji zařízne jako slepici, zabije ji a hodí do septiku,“ řekla Šabatová.

Policie vykázala muže na 10 dní z domu a jeho okolí. „Během těchto dní bude žena kontaktovaná Intervenčním centrem ve Zlíně, které jí poskytne odbornou pomoc, podporu a informace, jak dále pokračovat. Muž je podezřelý z nebezpečného vyhrožování, za což zákon ukládá až tříleté vězení,“ dodala.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x