Redakce Zlin.cz přichází s novým projektem. Kuchtík Chutík zve

Působí na první pohled sympaticky. A kuchtík Chutík má také sympatické úmysly. Chce navštěvovat restaurace všech kategorií ve Zlínském kraji a prezentovat jejich pozitiva. Prostě a jednoduše si tam zajde na oběd či večeři. A výsledky své gurmánské mise také zveřejní na stránkách nejsledovanějšího zpravodajského webu Zlínského kraje Zlin.cz.

Každý týden nabídneme jeho prostřednictvím pohled na jídelníček i další služby ve stravovacích zařízeních od Uherského Ostrohu až po Rožnov pod Radhoštěm. Kuchtík Chutík se zaměří na gastronomické speciality, bude si všímat prostředí, cenové hladiny i celkové upraveností restaurací, stejně tak i kvality personálu a zázemí jednotlivých podniků.

Pokud už teď víte, že je to právě Váš podnik, který si zaslouží bezplatnou prezentaci toho, čím je výjimečný, neváhejte nás kontaktovat na elektronické adrese kuchtikchutik@zlin.cz

Kuchtík Chutík se těší na vás, těšte se i vy na něj. Jeho rubriku najdete na našich stránkách každý týden v pátek počínaje začátkem března letošního roku.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x