Sázkaři v napětí. Rozhodne se o rekordní výhře právě v den, který je jen jednou za čtyři roky???

Máme 29. února, datum, které se urodí jen jednou za čtyři roky. Právě dnes může padnout rekordní výhra v dějinách českého (i československého) sázení. Sportka láká na celkovou sumu 209 100 000 korun. Sázejí i ti, kteří to jinak považují za vyhazování peněz.

Nedá mi to, musím do toho jít, říká Zlíňan Ladislav Podmela, nejsem sice příznivcem sázení jako takového, ale tohle se prostě zkusit musí,“ dokumentuje přístup většiny příležitostných sázkařů, které jednoduše láká vysokánská výhra.

Lidé to zkoušejí různě, mají svá čísla poskládaná třeba z klíčových číslic narození, převažují ale ti, kteří to nechají na mně, respektive na počítači a volí náhodný výběr,“ vysvětluje obsluha jednoho ze zlínských sázkových terminálů.

Dnes bych si rád přinesl štěstí sám sobě, je mi 44, tak sázenku opřu právě o tyhle číslice,“ směje se kominík Zdeněk Rath ze Zlína, ke kterému poslední dny chodí stále více lidí s tím, aby jim jako „štěstínosič“ prozradil ta správná čísla.

Právě dnešek považuji za šťastný den, urodí se jen jednou za čtyři roky a když už mne pracovní cesta zavála k vám do Zlína, rád si pár sloupců vsadím,“ říká Jaroslav Dudek, který pracuje  v podkrkonošském Trutnově.

Měl by ale stejně jako ostatní vědět, že na plnou obří výhru se dá dosáhnout jen vyplněním všech sloupců a navíc musejí sázející trefit poslední dvojčíslí hry Šance.

Zkoušeli jsme s přáteli zaručený rozpis, ale zjistili jsme, že jakous takous jistotu dává sázka vsazená v miliardách, zatím je nemám, až je budu mít, určitě vsadím,“ dává najevo nadhled Eva Stejskalová ze Vsetína, která prý peníze určené na sázku investuje účelněji do slavnostní večeře v den s hodně nevšedním datem.

Jinak ale sázková horečka prudce stoupá, vidina koupě 50 rodinných domů či 400 nových osobních vozů střední třídy je docela lákavá…

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x