Finalistky Miss Academia 2012 bojují na sociálních sítích

Twitter, blog či Foursquare. Tři hlavní nástroje finalistek Miss Academia, skrze něž dnes dívky odstartovaly boj o přízeň svých fanoušků. Jejich hlas totiž může rozhodnout o tom, která z dívek vystoupá až na stupínek nejvyšší. Pomoci jim k tomu mají i nové smartphony Nokia Lumia 800, díky nimž budou dívky online 24 hodin denně.

Právě dnes představila Miss Academia desítku finalistek pro rok 2012. Vysokoškolačky nebudou bojovat pouze na molu, jako tomu je v ostatních soutěžích krásy. Dámy si to letos rozdají i na sociálních sítích.

Blog jako největší zbraň

Chtěli jsme přijít s něčím novým, co lidem umožní poznat jednotlivé dívky do hloubky tak, aby vynikla jejich individualita,“ říká hlavní manažer Miss Academia Martin Zdražil. „Rozhodli jsme se proto pro odvážný a v českém prostředí unikátní krok. Založili jsme finalistkám blog a účty na sociálních sítích.“

Dívky se samy rozhodují, jak své fanoušky zaujmou a kolik ze svého soukromí zveřejní. Neustále u sebe mají chytrý telefon, který jim umožňuje, aby byly svým fanouškům na blízku. Ti se tak mohou těšit na fotky, videa a články, které připravují samy finalistky. „Nejsou v tom však úplně samy, každá finalistka má pomocníka z řad studentů Fakulty multimediálních komunikací UTB ve Zlíně,“ dodává Zdražil.

Startuje hlasování Miss Academia Online

Na webu www.missacademia.cz jsou pro všechny zájemce připraveny nejen blogy vysokoškolaček ale i medailonky, které s nimi nedávno realizační tým natočil. „Snažili jsme se, aby dívky měly možnost ovlivnit boj o korunku v průběhu soutěže a nemusely čekat až na finálový galavečer. Již dnes máte šanci hlasovat pro svou favoritku a zvolit si tak svou Miss Academia Online – třeba podle toho, jak se vám líbí její blog, Twitter nebo, kde se naposledy checkla na Foursquare.“ uvádí Zuzana Brátová, hlavní manažerka Miss Academia 2012.

Finalistky pro rok 2012 a jejich blogy

Michala Medzihorská, www.missacademia.cz/michala1
Veronika Kozielová, www.missacademia.cz/veronika2
Ivana Braslavská, www.missacademia.cz/ivana3
Eva Harapesová, www.missacademia.cz/eva4
Lucie Klukavá, www.missacademia.cz/elucie5
Veronika Kožíšková, www.missacademia.cz/veronika6
Elizabeth Drobotová, www.missacademia.cz/elizabeth7
Tereza Jinochová, www.missacademia.cz/tereza8
Lucie Zatloukalová, www.missacademia.cz/lucie9
Kateřina Vacková, www.missacademia.cz/katerina10

Soutěž MISS ACADEMIA ČR pořádají letos již po 16. studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci předmětu Komunikační agentura. Oslovovány jsou všechny studentky vysokých a vyšších odborných škol z celé České republiky. Její počátek se datuje již k roku 1997, kdy byla v rámci reprezentačního plesu zlínské Fakulty technologické zvolena nejmilejší studentka. Od té doby soutěž prošla mnohými změnami, její poselství však zůstává stále stejné. Nehledáme umělé ideály dnešní doby, ale dívku, která ukáže, že ke skutečnému významu slova krása patří hlavně půvab, šarm a inteligence.

Více informací naleznete na www.missacademia.cz nebo na Facebooku.

Fotogalerie

run_function(‚id‘,’41‘,’14218′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚285‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14218‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’41‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x