Necelý měsíc do rozjezdu BusFestu

BusFest odtajnil již všechna jména vystupujících jak v trolejbusech, tak i na afterparty v klubu Golem. 3. dubna tedy můžete nastoupit s jistotou, že si letošní ročník užijete. Nepropásněte předprodej lístků, který začíná již od 20. března.

V úterý 3. dubna přijede již třetí ročník festivalu BusFest. A co s sebou přiveze? Vedle již zveřejněných šumperských rock ‘n’ rollových Genius Mess Poets to v trolejbusech rozjedou Bandaband – směs blues, folku, latiny a funku, En.dru – šampion beatboxu světové úrovně a ze světa stand-up comedy do Zlína zavítá formace Na Stojáka, konkrétně Karel Hynek a Lukáš Pavlásek. To vše od 17 hodin. V rozjetém tempu na afterparty v klubu Golem budou od 20. hodiny večerní pokračovat kromě populárních slovenských Smola a Hrušky také Second Hand HusBand ze Šumperka a litvínovský písničkář a kytarista Xavier Baumaxa. O dojezdovou párty muziku se postará DJ Vašek Vymětalík.

Od 20. do 21. března máte jedinečnou příležitost zakoupit si lístek v předprodeji na Univerzitě Tomáše Bati, dále od 22. do 23. března na gymnáziích TGM a Lesní čtvrť. Předprodej bude pokračovat od 24. dubna do začátku BusFestu, více informací na www.busfest.cz.

Festival vznikl v roce 2009 pod taktovkou Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci předmětu komunikační agentura. Tehdejší projektová manažerka Vendula Velísková se inspirovala v Německu, kde podobnou akci viděla. BusFest je netradiční studentský festival, jehož podstatou je dovolit posluchačům, aby byli blíže svému hudebnímu favoritu a to přímo v prostoru trolejbusu.

Sledujte oficiální webové stránky či FB page, ať vám nic neuj(e)de!

www.busfest.cz

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x