Galavečer velkých srdcí – Cena Salvator 2011

Zlín, 14. března 2012 – Ve středu 21. března budou patřit prostory Univerzitního centra ve Zlíně galavečeru Ceny Salvator 2011 – Ceně hejtmana Zlínského kraje. Při této události převezmou cenu vítězové v kategoriích Hasič, Zdravotník, Policista, Ostatní složky IZS, Dlouhodobá činnost a Občan.

Setkání s lidmi, kteří svým pohotovým jednáním zachránili život nebo zdraví, bude pro nás všechny výjimečné. To oni jsou ti skuteční hrdinové, ze kterých by si měl každý vzít příklad a inspiraci pro vlastní jednání. Tento večer je také výsledkem více než půlroční práce celého realizačního týmu studentů, což je další důvod k radosti,“ uvedla manažerka projektu Markéta Daňková. Letošním galavečerem bude provázet herec a moderátor Jan Čenský.

Ačkoliv není galavečer veřejnosti zpřístupněn, můžete jej od 20:00 sledovat v přímém přenosu na webových stránkách univerzitní televize www.neontv.cz. Pokud máte oči i srdce otevřené, můžete být příští rok na jejich místě i Vy!  Pamatujte: „Supersílu nepotřebujete, velké srdce stačí!

Cena Salvator 2011 – Cena hejtmana Zlínského kraje
Cena Salvator je tradiční ocenění za mimořádné skutky v oblasti ochrany života, zdraví, majetku a bezpečnosti obyvatel Zlínského kraje. Každoročně je udělováno členům integrovaného záchranného systému a občanům nebo firmám Zlínského kraje, kteří své záslužné činy vykonali v průběhu uplynulého kalendářního roku. První ročník ocenil hrdinské skutky za rok 2003.

Projekt je organizován studenty Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati a pod záštitou hejtmana Zlínského kraje.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x